Sabiles novada amatnieku centrs , amatniecības centri

Talsu iela 4, Sabile, Talsu novads

 Darba laiks: apmeklējumu pieteikt

Apraksts: Sabiles novada Amatnieku centrs aicina apmeklēt izstāžu zāli, kurā varat iepazīties ar novada amatnieku darbiem dažādās tehnikās. Varat arī iegriezties centrā, lai saņemtu konsultāciju kāda priekšmeta izgatavošanai. Ja vēl neesat pavisam droša, ka protat tamborēt, adīt, izšūt vai arī veidot tekstilmozaīkas, varam piedāvāt individuālus kursus, kuros Jūs iemācīsieties pagatavot sev vēlamas lietas. Ja Jūs vēlaties nopietni nodarboties ar lietišķo mākslu, varam palīdzēt sagatavoties, lai Jūs kļūtu par Latvijas Amatniecības kameras zelli vai meistaru.

Amatnieku centrā jau darbojas prāvs pulks novada iedzīvotāju, kuru darbošanās rezultātu - skaistās segās, spilvenos, cimdos, zeķēs, sedziņās, šallēs, lakatos u.c. izstrādājumos - varat redzēt pastāvīgi iekārtotajā izstādē. Daudzi apmeklētāji priecājas par smalki izšūtajām gleznām un skaistajiem rakstiem tepiķos. Laikam jau ir pareizi teikt: „Cilvēka prāta lidojumam robežu nav!"... 

Nāk vasara un mēs atkal brauksim tuvākās un tālākās ekskursijās. Visi, kuri vēlas mums piebiedroties - laipni aicināti jau laikus pieteikties, jo autobusā vietu skaits ir ierobežots. Kad atnāksiet uz amatnieku centru, varēsiet iepazīties ar ceļojumu plānotajiem maršrutiem.

Amatnieku centrs atvērts otrdienās no 10:00 - 14:00. Laipni gaidīsim Jūs mūsu pulkā!

Sabiles novada amatnieku centrs, amatniecības centri

Adrese: Talsu iela 4, Sabile, Talsu novads
Mājas lapa: www.sabile.lv
Tālrunis: +371 26152461, +371 63252344
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: